KINGOS SWING BAND blev etableret af trompetisten og sangeren Kim Kingo i januar 2011.
Orkesteret består af 4 erfarne musikere, som har spillet swingende jazz, blues og evergreens i forskellige sammenhænge gennem de sidste 40 år.


Kim Kingo - Trompet & Vocal

(f.1952). Undervisning i blokfløjte, mandolin og guitar på Odense Musikskole lagde grunden for den senere musikalske udvikling. Begyndte på trompet som 11 årig i Odense Skoleorkester, senere Harmoniorkestret Aulos, Odense Harmoniorkester, Odense Jernbaneorkester og Helmer Bergs Bigband. Blev optaget på Musikkonservatoriet, men valgte en handelsuddannelse i stedet for. Var medstifter af Navy Hot Stompers i Søværnets Tambourkorps, senere Jazzkompagniet i Odense. Fra 1979 medlem af Pater Johans Jazzmen, og i 1984 medstifter af Odense Banden. Spillede sideløbende i Bigbandet Workshop 5000 DK og stiftede Chicago Swingband med Lone Kellermann som fast sangerinde. Stifter af Kingo's Swingband 1. januar 2011

Erik Høirup - Piano & Vocal

(f. 1968) Hvis du spørger Erik om han er jazzpianist, vil han altid sige – jo, måske, men nok snarere bare spillemand. Har spillet ude siden han var 14, så alle musikstilarter er afprøvet. Fra gode gammeldags baljobs, swing, jazz, langhåret moderne Big Band og som kapelmester i forskellige revyer.. Jazzen ligger Eriks hjertet nærmest. Han er flasket op med Fats Waller, Duke Ellington – alle de store fra swingtiden, og det kan også høres i hans spil. Erik var i 1994 i fuld gang med optagelse til Musikkonservatoriet, valgte dog at takke nej, da der kom et andet tilbud om at starte egen virksomhed. 


Per Andersson - Trommer

(f.1960). Startede i 70`erne som dinner musiker, i forskeldige sammenhænge , sidst i 70`erne skiftede han fra dette, til i dag som jazzmusiker, i 86 startede han som afløser i Riverside City Band. og 88 som fast i bandet. 2013 blev han også fast mand i Seven Up. Kom med i Kingos Swing Band i 2019. Har også haft fornøjelsen at spillet sammen med Ole Stolle, Teis Nygaard, Jørgen Svare,
 Pete Allan, Andy Dickens, Gunhild Carling, Lars Erstrand, Jesper Thilo, m.m og afløser som trommeslager i mange jazzbands i årenes løb .

Mogens Westermark - Bas & Vocal

(f. 1945) i Frederikshavn, hvor jeg startede min musikalske løbebane som 10 årig i 1955 hvor jeg kom med i ”Tordenskjoldsgarden” først på basun og senere på tuba og var med i 9 år.I 1958 fik jeg min første kontrabas og kom hurtigt med i et lokalt jazzband ”Black Bottom Stompers”, hvor vi startede som pauseorkester i den lokale jazzklub, men indenfor et år blev vi husorkester og turnerede rundt i diverse jazzklubber i det Nordjyske. Vi var meget unge og hvordan kvaliteten var kan jeg ikke huske, men spilleglæden var enorm stor. Fra 1962 spillede jeg i forskellige populære dansebands i Vendsyssel og spillede med Willy Grevelund (som tilbød mig fast arbejde i DR) indtil jeg i 1965 blev regimentsmusiker i Viborg på basun og hurtigt kom jeg med i forskellige bands i Viborg, hvoraf særlig en trio med en herlig swingende jazzpianist var en dejlig oplevelse, det varede ca. 2 år og derefter skulle jeg videre med mit liv. Rejste i 1967 til Odense for at studere musik, men efter et halvt års studier, blev jeg lokket til at spille på Rest. Brochmann med Jens Hamburger’s trio, en virkelig sjov tid. Efter 2 år skippede jeg Brochmann for at rejse rundt i Norge, Sverige og Danmark i 1969 med ”Tony Albert’s Kvartet” hvor vi spillede på de fineste hoteller og musikalsk var det en fremragende tid med 4-stemmig sang a’ la ”Four Freshmen” og lignende, det var sammen med nogle fremragende dygtige musiker.